Ηi.st oria e ραdëgjuar më parë: “Tr adhtoj g. rυαn me…υëΙΙain e saj”…!!!

Historia e cila ka mbërritur ditën e sotme në rubrikën e psikologes së ‘The Sun’ është krejtësisht ndryshe nga çfarë keni lexuar deri më tani.

Një rast i cili do të hasë shumë debat dhe kundërshti pasi situata ka dalë jashtë kontrollit dhe ka krijuar një ‘lëmsh’ të vërtetë.

Por për më tepër lexoni letrën e plotë që një 35-vjeçar i ka dërguar psikologe Deidre.“E dashur psikologe…

Jam një raport se.ksual me vëllain e gruas sime dhe kjo gjë është fantastike për ne por nuk mund të lë gruan dhe fëmijët për të jetuar me të.

Unë jam 35 vjeç, gruaja ime është 34 vjeçe dhe kemi dy fëmijë së bashku, ndërsa vëllai i saj është 28 vjeç dhe beqar. E gjithë historia me kunatin filloi pas një feste që gruaja ime organizoi në shtëpinë tonë.

Pasi të gjithë u larguan mbetëm vetëm ne të tre në shtëpi dhe ishim mjaft të de.hur. Gruaja shkoi të pastronte kuzhinën ndërsa unë dhe ai kthyem edhe nga një gotë tjetër. Aty filluam të prekeshim por… nuk vazhduam me tej.

Kur u zgjova në mëngjes nuk mund ta hiqja mendjen prej tij dhe kështu i shkruajta një mesazh.

E lamë të takoheshim në një lokal pranë shtëpisë së tij. Në fillim ishim pak në siklet por pasi pimë alk.ool, gjërat ndryshuan.

Ai më ftoi në apartamentin e ti dhe pasi shkuam vazhduam të pinim ende.Në fund përfunduam duke u puthur dhe duke bërë s.eks.

Kjo ishte fantastike!Ne kemi katër muaj që takohemi rregullisht dhe ai më thotë që më do por unë nuk mund ta le gruan dhe fëmijët për të jetuar me të…edhe pse ai më pëlqen shumë.”

Përgjigjja e psikologes:“Të ndahesh nga gruaja dhe dy fëmijët e tu për të jetuar me vëllain e saj…kjo është e tepërt.

Kjo histori do të përçajë familjen tuaj dhe do të shkaktoj një dëm shumë të madh tek fëmijët.

Nëse lidhja me kunatin është thjesht për se.ks, shkëputu menjëherë…nëse është diçka më shumë sërish shkëputu. Nuk ka zgjidhje tjetër! Kjo lidhje është e pa tolerueshme dhe do t’i shkatërronte të gjithë.”