Μοderatorja e njohυr ja pIαs ρο..rdhës live në emisiοn…

Publiku i emisionit, “The Wendy Williams Show”, është i bindur se ka dëgjuar moderatoren e famshme duke lëshuar g azra në transmetim direkt.

Ngjarja ka ndodhur të premten, teksa Wendy Williams po prezantonte një kronikë rreth futbollistit Odell Beckham Jr., kur ndodhi inc identi. 

Lidhur me komentet e shumta që janë bërë rreth kësaj çështje, 55-vjeçarja nuk ka komentur në asnjë moment.

Por ndjekësit e saj janë shumë të sigurtë dhe betohen se e dëgjuan atë teksa lëshoi lëshoi po rdhë në transmetim direkt.

Madje rrjeti social “Twitter” është mbushur menjëherë me postimet e tyre, të cilët kanë reaguar rreth këtij inc identi të moderatores.

Pak kohë më parë ajo u taII me aktorin Joaquin Phoenix, dhe kryesisht me shenjën në buzën e tij, dhe tashmë përdoruesit e rrjeteve sociale po e “mas akrojnë” me komente.