Νxjer v.. rgjë.rinë në shίtje për shumën marram endëse, nuk do b. esόni kυsh ja bleu

Një modele nga Azerbajxhani ka vendosur që të nxjerrë në shitje vir gjë rinë e saj për 2 milionë paund, për t’i siguruar nënës së saj një shtëpi dhe që kjo e fundit të ndihet krenare për të. 

E mesa duket ajo ka shënuar në she një pasi “blerësi” ishte një politikan i njohur nga Tokio.

Siç shkruan “Mirror”, Mahbuba, e cila njihet me emrin Maria, u shpreh në lidhje me shitjen e vi rg jërisë së saj se kishte edhe arsye të tjera pas këtij vendimi,

si dëshira për të jetuar në SHBA dhe për të vazhduar atje karrierën e saj si modele. E po ashtu, edhe për të bërë realitet ëndrrën e të hapurit një str ehë.

“Unë dua të shes vi rgjë rinë time sepse dua të kem një shtëpi për vete dhe për nënën time,

kështu që më në fund mund të jetojmë mirë dhe gjithashtu të udhëtojmë bashkë në të gjithë botën.

Dua të jetoj në SHBA dhe të vazhdoj karrierën time si modele. Më pëlqejnë qentë dhe ëndërroj të hap një str ehë.

Nëna ime bëri gjithçka për mua deri tani, dhe tani është radha ime, për ta bërë atë krenare”, tha 23 vjeça rja në një deklaratë.

Modelja e nxori vi rgj ërinë në an kand, në sajtin “Cinderella Escorts” me seli në Gjermani,

si dhe në profilin e saj, ku shkruante se kërkonte një “sugar daddy”.

Nga of ertat që i erdhën në vendin e tretë renditej një futbollist i njohur nga Mynihu dhe në vendin e dytë një avokat nga Londra.