Ρυblikoi foton e g.rυαs së tij në ρΙαzh. Por nuk e meηdonte kυrrë atë që do të ndοd hte dίrekt më ρas…!!

Mediat vazhdimisht na bom bardojnë me një lloj të caktuar të trupit femëror dhe na fton që të mendojmë se të gjitha gratë që nuk korrespondojnë me këtë imazh,

që është pjesa më e madhe, nuk janë tërh eqëse.

Megjithatë, nuk ka asgjë të keqe me shenjat e sht rirjes dhe cel ulitin, pasi bukuria mund të jetë e të gjitha formave dhe madhësive.

Siç mendon ky djalë, Robbie Tripp, i cili u tall nga shokët e tij, sepse ai është i tër hequr nga vajzat që ishin sipas tyre, “me prapanicë të madhe” dhe “top olake”.

Kur ai u rrit, bëri kërkime mbi llojin e gruas që është promovuar edhe nga media dhe, për fat të keq, ai e kuptoi se shumë njerëz ndajnë idenë se gratë, të jenë tërh eqëse, duhet të jenë të gjata dhe të holla.

Tani Robbie është e martuar me një blogere mode me emrin Sarah.Sarah përpiqet të jetë një shembull dhe frymëzim për 225.000

pasuesit e saj në profilin e saj të Instagram, në mënyrë që ata të ndihen mirë për trupat e tyre dhe madje Robbie inkurajon këtë pozi tivitet.

Robbie vendosi të postojë një foto të gruas së tij në profilin e tij të Instagram me një mesazh që bëri që mijëra njerëz të reflektojnë,

pasi shpejt u bë viral dhe nuk është e vësh tirë të kuptohet pse.Këtu janë fjalët e Robbie-t:“E dua këtë grua dhe trupin e saj me forma.

Kur isha më i ri unë u përqeshësha nga miqtë e mi, sepse isha i tërhequr nga vajzat që ishin, sipas tyre, “me pra panicë të madhe”, “të shkurtra”, ata që quheshin “top olake” ose “të shë ndosha” .

Pastaj, kur u rrita, u interesova për tema të ndryshme si fem inizmi dhe si mediat i marg jinalizojnë vajzat duke pik turuar një standard shumë të

veçantë (të gjata dhe të dobëta) të bukurisë.Kuptova se shumica e njerëzve e besojnë këtë gën jeshtër.

Për mua, nuk ka asgjë më se/ksi se kjo grua: kofshët e mëdha, vithe të mëdha dhe forma të dukshme.

Format dhe masat e saj nuk do të jenë si ato të kopertinës së “Cosmopolitan”, por ato janë të pranishme në jetën dhe në zemrën time.

Nuk ka asgjë më se ksi se një grua me formë të mirë dhe me vetëbesim; Kjo vajzë e bukur që u martova mund të mbushë çdo pëllëmbë të xhinseve të saj dhe ende mbetet më e bukura në dhomë.

Djema, mendoni për atë që shoqëria ju ka thënë se ju duhet të doni. Një grua e vërtetë nuk është një yll po rno, një manekin në një bi kini dhe as një karakter filmi. Ajo është e vërtetë. Ajo ka shenja në trup dhe ato janë të bukura.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *