Ρrindërit nuk e Iinin të diIte natën, υ αjza nga Tirana iu bën veρrimin TR0NDlTËS

Një vajzë nga Tirana ka bërë veprimin e tme/rrshëm pasi prindërit nuk e linin të dilte natën për t’u argetuar me shoqerine.

Në “Aldo Morning show”, gazetarja ka treguar sot se vajza i ka vënë prindërit në gjumë me valium që të dilte. 

“Një vajzë donte të dilte në club, por familja nuk e ka lënë. Vajza ka përgatitur darkën dhe në supë ka hedhur valium.

Valiumi ka bërë punën e tij, familjarët kanë fjetur dhe vajza ka dalë”, tregoi gazetarja.

“Ditën tjetër mamaja u mburrej grave të lagjeve që vajza donte të dilte, por nuk e la.

Ta dinte ajo që vajzën e kishte gjithë natën jashtë”, u shpreh gazetarja e “Aldo Morning show”. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *