15-υj eçσrja: Saρo bαbi hγri në d υsh ndοdhi gj. ëja më e tmεrrshme në jetën time

Një 15-vjeçare ka zbuluar se i ati ka një marrëd.hënie jashtëmartesore me një femër dhe ndjehet në dilemë se çfarë duhet të bëjë.

Ajo është shumë e vogël për tu përballur me këto situata dhe ndihet në faj përt atë që ka zbuluar. Tashmë në kokën e saj lind pyetja më e madhe…Nëse duhet t’i tregojë gjithçka së ëmës.

Historia është shumë pre. këse por rrëfen realitetin e hi.dhur kur një prind nuk merr asnjë përgjegjësi për familjen e tij.Në lot ajo rrëfen faktin se ka qenë shumë e lidhur me babain e saj, por në të njëjtën kohë ka respekt për të jëmën e cila është një zonjë grua dhe meriton të jetë e dashuruar. 

“Jam një vajzë 15 vjeçe shqipëtare dhe tashmë po përjetoj periudhën më të vë.shtirë të jetës time.Kam 1 muaj që kam zbuluar diçka të tme.rrshme në lidhje me prindërit e mi dhe ekzaktësisht me babain tim, i cili ka qenë edhe mashkulli më shembullor në vizionin tim.

Por, duket se qenkam ga.buar shumë për të pasi ai është një njeri u ulët dhe i paf.ytyrë dhe ka bërë një veprim që as në botën tjetër nuk do tia fal.Babai po tra.dhëton mamin tim, e cila është një grua e devotshme për familjen dhe ska asnjë faj në këtë botë.

Nuk e di se prej sa kohësh vazhdon kjo histori, por një ditë e pashë se po i dërgonte një ze.mër dikujt në telefonin e tij celular.Ishte një veprim i dukshëm nga ana e tij pasi kur po e dërgonte, mesazhin e shoqëronte dhe me një buzëqeshje din.akërie në fytyrën e tij.Në atë moment babi shkoi në dush dhe i kapa telefonin dhe nuk u mendova dy herë.

Duke ia ditur kodin e hapjes, e pash kujt ia kishte dërguar mesazhin dhe ishte një vajzë e cila duhet ti vijë t.urp nga vetja që pr.ish familje.Babi nuk i kishte f.shirë ende mesazhet e asaj dite.

Kisha disa kohë që dy.shoja se kishte diçka, por nuk e dija se çfarë ishte.Dhe për të qenë e sinqertë, nuk kam dy.shuar kurrë tek babai, i cili gjatë gjithë kohës shtirej se po luante rolin e prindit shembullor në shtëpi.

I mora në telefon numrin e asaj që ja niste dhe një ditë i rashë pa numër dhe më doli zë femre.Fliste me dialekt të Tiranës.Babin e kam biznesmen dhe shumë shpesh udhëton dhe në Tiranë shkon pothuajse përditë.Doja ta of.endoja atë që më doli në telefon, por u mpíva dhe nuk po dija se si të veproja. Nuk desha të tregohem e pa-kulturuar.

Kam biseduar me një shoqen time dhe ajo më këshilloi t’i kontrolloja telefonin e tij celular, në mënyrë që të kuptoja sa kohë kishte dhe nëse ishte një çështje serioze.Pr.oblemi është se çfarë duhet të bëj?

Një pjesë e imja thotë t’ja tregoj mamit, një pjesë tjetër thotë të mos shka.tërroj martesën e prindërve…Babin nuk e shoh dot me sy. Nëse ai ndahet me mamin me kë do të jetoj unë? Po vëllai?A do martohet ajo me babin tonë? Po mami do të martohet me burrë tjetër?”, thotë ajo