23-υ jeçarja shkon në shtëρi, mbetet me gϊsht në g οjë kur g jen nënën dυke e b.έrë me…!!

E kam kapur nënën time duke e bërë me të dashurin tim në shtrat. Ata ishin mbi njëri-tjetrin, por unë kam qenë shumë e tr onditur sa nuk kam mundur t’iu them asgjë atyre.

Mendova se kisha një lidhje të mirë me të dashurin tim. Ne u lidhëm gjashtë muaj më parë. Unë jam 23 vjeçare dhe shpejt u dashurova me të dhe isha shumë e lumtur.

Ai është 27 vjeçar. Katër muaj më parë, vura re se mamaja ime kishte ndryshuar. Ajo kishte shkuar në një klub për humbje peshe dhe humbi shumë peshë.

Ajo filloi të mbante funde të shkurtra dhe bluza po ashtu të shkurtra. Ndryshoi stilin e saj të flokëve dhe grimohej më shumë se zakonisht. Ishte pothuajse si një grua e re.

Kohët e fundit mbajtëm festën e ditëlindjes së 50-të të babait tim në një hotel. Mamaja ime është 45 vjeçe dhe ajo dukej e mrekullueshme atë mbrëmje.

I dashuri im erdhi me mua dhe ne patëm një kohë të shkëlqyer. Babai im kishte marrë shumë pije me vete kur u kthyem në shtëpi, mamaja ime u vendos në shtratin e dhomës tjetër që ishte e lirë, sepse tha se nuk mund të qëndronte me neve gjithë natën.

Ne pimë disa pije më shumë, biseduam për një kohë, pastaj të gjithë shkuam në shtrat. U zgjova në mes të natës dhe kuptova se i dashuri im nuk ishte në shtrat me mua.

Mendova se ai duhet të kishte zbritur në katin e poshtëm për të marrë një gotë me ujë dhe shkova ta gjeja.

Dëgjova zhurma që vinin nga dhoma e gjumit të nënës sime dhe e hapa derën. Mamaja ime dhe i dashuri im ishin në shtrat së bashku dhe ishte e qartë se çfarë po bënin.

Ndihesha e lodhur dhe nuk mund të thoja asgjë. Pastaj u ktheva në shtratin tim. Ai e kishte lënë telefonin e tij pranë krevatit dhe vendosa të shihja se çfarë tjetër po bënte.

Tekstet mes tij dhe nënës sime treguan se ata ishin lidhur me javë. I tregova motrës time më të madhe të nesërmen dhe ajo tha se kishte vënë re se ata ishin bashkë, por mendonin se ishte vetëm mamaja jonë, që po shijonte imazhin e saj të ri.

Unë nuk mund të besoj se ata ma kanë bërë këtë gjë mua. Jam e lënduar për veten time dhe babanë tim.

Ai do të zemërohet keq kur ta kuptojë për lidhjen e nënës me të dashurin tim. U ndjeva keq gjatë gjithë Krishtlindjeve. Gjithkush më pyeti se çfarë po ndodhte me mua, por unë nuk e di se si t’ia bëjë