37-υ jeçari rrëfehet hαρυr: E b.ërα me nxënësen time në zγrë, g rυαja e ka marrë υesh se pa telefonin aty nuk…

Tradh toi bashkëshorten me nxënësen e tij por shumë shpejt e gjithë kjo doli në dritë.

Mirëpo bashkëshortja e tij nuk u mjaftua vetëm duke i ndarë ata të dy, ajo mori h ak në një mënyrë që atë e lë ndoi shumë.

Ja çfarë i shkruan psikologes së “The Sun”.

Letra e burrit: “Nisa një fl irt me një vajzë sa gjysma e moshës sime por mora ndës hkimin që meritoja dhe që më lëndoi shumë.

Unë jam 37 vj eç dhe kemi plot 10 vite që jemi bashkë me gruan time, që është 33 vj eçe.

Marrëdhënia jonë gjithnjë ka qenë për mrekulli, por një ditë unë e humba kontrollin dhe gabova.

Ishte një ditë kur unë punova deri vonë në zyrë. Afër meje, në një dyqan pak metra më tutje, punonte një nxënëse e imja.

E ftova atë për një kafe në zyrë dhe vetëm pak minuta pasi u rehatua ajo u ul në prehrin tim dh filloi të më pr ekte.

Unë nuk durova dhe nisa ta puthja e më pas e bëra me te.

Kështu nisi historia e tra dhtisë time e cila zgjati për 1 muaj, derisa gruaja gjeti një mesazh në telefonin tim.

Debatuam, diskutuam por në fund ajo më fali dhe unë i premtova se s’do ta bëja më kurrë.

Por ajo nuk u mjaftua me kaq… ua tregoi te gjitheve, me pushuan nga puna.