39 υj ecαrja kërkon b.υrrë : Jαm e υ… gjër e dυa për shtëρi b.υrrin!

Vera, një 39-vjeçare nga kryeqyteti kërkoi në emisionin “Aldo Morning Show” një njohje.

E pyetur nëse ka patur lidhje më parë, Vera tha se nuk ka patur asnjë lidhje më parë dhe se ka jetuar gjatë gjithë kohës me të ëmën.

Ajo tha se ka patur disa raste, por theksoi se ata nuk ishin të interesuar për diçka serioze. “Jam Vera nga Tirana.

Kam punuar në një rrobaqepësi, por u mbyll. Desha të flas me Bashkimin. Unë jam 39 vjeç, beqare.