Aυokati shqiρtar m.αrtohet me shοkυn e ngυs htë: Jemi të lυmtur së shρejti dο b.ëjmë edhe f ëmijë..!!

Nick Nikiç, shqiptari nga Mali i Zi, lindur dhe rritur në New York dhe avokat në një kompani private është

martuar me një prokuror amerikan Mathew, me një dasmë me çifteli e tupanë në Amerikë.

I pyetur nga Bieta nëse mendojnë për fëmijë, Nick u përgjigj:

“Po, ne të dy duam shumë të jemi prindër dhe po thashë jo, më v r et gjyshja.

Gjyshja është shoqja ime më e ngushtë, drita e syve të mi. Gjyshja është shumë mendjehapur”, tha ai.