“A do ta shikosh….?”- Baby G dhe Dionis Biba fυten poshtë ba tanijes! Çfarë ndodhi mes dy konkυrrentëνe

Këngëtarja Baby G, pasi u pa shumë e afërt dhe në momente intime me aktorin Albano Bogdo, është hedhur në “krahët” e Dionis Bibës, ku ky i fundit ka tentuar edhe ta puthë.

Por edhe pse janë shprehur se e duan njëri-tjetrin vetëm si shokë, duket se dy konkurrentët ndjejnë më shumë se kaq.

Madje, Baby G i ka propozuar Dions Bibës që të futeshin së bashku poshtë batanijes pasi ai i tha që e ka besdi të puthet para kamerës.

Megjithatë në momentin që u mbuluan me batanije, këngëtarja është tërhequr duke refuzuar që të qëndrojë me konkurrentin aty.

Pjesë nga biseda:

Dionisi: Hajde puthemi tani (Qesh)

Baby G: Të të kisha pëlqyer…

Dionisi: Ti më pëlqen mua, jo të kisha pëlqyer

Baby G: Nuk është se njeri i keq! Me vërtet shkojmë si shok, por nuk je tërheqës

Dionisi: As ti nuk je, kush të tha se je! Unë të kam xhan si gocë. Je e mirë, të respektoj

Baby G: Tipi jot me mua nuk ka shanse

Dionisi: As tipi jot me tipin tim nuk ka shanse

Baby G: Unë dua dikë të vijë mbas meje, të vdesë mbas meje, ti do dikë që të vijë pas teje

Dionisi: Pranoje që mbaron pas meje (Përqafohen) Sa rob i mirë je.

Mund të bëjmë ndonjë gjë poshtë batanijes. Nëse futemi poshtë batanijes dhe nuk na sheh kamera nuk e kam problem. Por kur e ke kamerën dhe rri puthesh

Baby G: Merre një batanije ta shohin çfarë ndodh

Dionisi: Si

Baby G: A futemi njëherë poshtë batanijes?

Dionisi: Po, hajde (Dionisi shkon të futet poshtë batanijes)

Baby G: Dhe çfarë do të bësh

Dionisi: S’do bëj filozofi

(Të dy futen poshtë batanijes dhe mbulojnë kokën. Nisin të qeshin dhe Baby G largohet)

Dionisi: Hajde të them diçka, a do ta shikosh se çfarë bëj

Baby G: Jo, çfarë do të bësh