Abυzoί se… sυαΙisht me nx. ënësin e saj, mësuesja ia vë fαjin adoΙeshentit: 14-υjeçari më …

Një ngjarje e tmerrshme ka ndodhur në Australi, ku një mësuese 30-vjeçare ka abuzuar se*sualisht me një nxënës 14-vjeçar, pasi prej kohësh i dërgonte të miturit mesazhe dhe foto lakuriq.

Pas prekjeve mësuesja 30-vjeçare kërcënoi adoleshentin, duke i thënë se do e prisnin shumë telashe nëse ai tregon se çfarë ndodhi në lokal.

Pas kësaj 14-vjeçari u rikthye në klase, por makthi nuk kishte mbaruar.

Sipas raportimeve ai u takua sërish me mësuesen në parkimin e shkollës ku kryen marrëdhënie seksuale.

Si rrjedhojë mësuesja u arrestua dhe u akuzua për aktivitet se*sual të paligjshëm me një të mitur, ngacmim të pahijshëm ndaj një personi nën moshën 16-vjeç dhe marrëdhënie seksuale të qëllimshme.

Ajo që ka habitur është deklarata e mësueses, e cila tha në gjykatë ishte adoleshent ai që e joshi atë, duke u përpjekur në këtë mënyrë të fajësonte 14-vjeçarin.

30-vjeçarja u dënua me tre vjet e dhjetë muaj burg, por në shkurt Gjykata e Apelit në Uellsin e Ri Jugor ia uli dënimin me 18 muaj..