AdoΙesheηtja u bë hit: Vαllëzimi i saj i ç mendur në kΙasë nuk do ta Ιërë me gojë haρur (Video)

Nxënësja e shkollës së mesme nga Rusia me vallëzimin e saj të çmendur tërhoqi shumë vëmendje në rrjetet sociale

Ajo vallëzon disa sekonda në klasë dhe dikush ta shokët e klasës e incizon me telefon.

Nxënësja e shkollës së mesme brenda një kohe të shkurtër u bë e famshme dhe shumë shpejtë mblodhi dhjetëra mijëra shikime në internet.


Për më shumë, shiko videon: