February 25, 2024
Lajme

AnaΙisti Turk nxjer flamυrin Shqiptar në emision dhe thotë: Këta e kanë shkrυajtur Historinë e Vërtetë

Analisti turk nxjer falmurin shqiptar në emision dhe thotë: Këta e kanë shkruajtur historinë e vërtetë.

Analisti turk Ahmet Cakar në emision nuk e ka mbajtur veten dhe ka shprehur hapur dashurinë për shqiptarët dhe për triumfet tona si popull gjithandej. 


Shqiptarët janë popull i vendosur, besnik dhe të suksesshëm në të gjitha lëmitë.

Ata e kanë shkruajtur historinë e vërtetë prandaj unë i admiroj dhe mbështes në çdo drejtim.

Ata janë vëllezrit tanë dhe nxori flamurin shqiptar nga gjoksi para miljona shiquesve.

https://youtube.com/watch?v=7-s1pqbhia0%3Ffeature%3Doembed

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *