ARKEOLOGU GJERMAN: GREKËT FALSIFIKOJNË ΡLLAKAT ANTIKE TË CILAT REKLAMOΉEN SI GREKE 2000 VJET ΡËRPARA KRISHTIT

GREKET FALLSIFIKOJN PLLAKAT ANTIKE TË CILAT REKLAMOHEN SI GREKE 2000 VJET PERPARA KRISHTIT.

ARKEOLOGU GJERMAN DEL NË KONKLUZIONIN LABORATORIK SE PLLAKA ESHT ESHT THJESHT 2 VJEÇARE DHE JO 4000 VJEÇARE

https://vm.tiktok.com/ZM6C3eLQL/