Arta nga Shijaku shōkon me rrëfimin: Më la për një 23-υj. eçare, por vjen dhe b. ën …ks me mua

Një grua është drejtuar për një ndihmë dhe mendim më të qartë psikologes së njohur.

Ajo thotë se burri i saj e ka lënë për një vajzë 23 vjecare, edhe pse kanë pasur një martesë të gjatë dhe dy vajza nga ajo.

“Këtë vajzën e njohu në punë, dhe ajo e dinte që në fillim që ishte i martuar dhe me fëmijë.

Tani ata janë të lidhur por nuk jetojnë bashkë. Këto gjashtë muaj për mua dhe vajzat e mija kanë

qenë shumë të vështira. Vajzat e mija tani e urrejnë dhe nuk duan ta shohin, edhe pse unë nuk u kam folur keq për të.