“BΙeu njëri 12 mijë euro shampanjë”, moderatorja e njohυr shtanget nga ajo me të cilën u ρërball në jug të Shqipërisë

Tema e parë në “Goca dhe Gra” mbrëmjen e djeshme ishte pushimet në jug dhe shpenzimet e mëdha që bëjnë qytetarët

Dalina Buzi tregoi një eksperiencë të pazakontë, ku një person kishte blerë 50 shampanja me vlerë 12 mijë euro.

“Ka njerëz që janë problematikë krijojnë zhurma, jo se janë ashtu, por se krijojnë zhurmë në ambientin jo të duhur.

Sa herë vinin pronarë hotelesh të bashkëpunonin me mua më thonin të lutem mos të vijnë këta lloj njerëzish, mos të vijnë të fortit, pas dy vitesh e shihje hotelin plot.

Ata kanë lekun, ata harxhojnë, për shampanjat që blejnë ata, ishte njëri ka blerë mbi 50 shampanja 12 mijë euro, nuk e mori vesh pse e bëri në fund, e zuri shampanja dhe se mori vesh, se as gocë nuk fitoi asgjë vetëm lagej”, tha Dalina.