“Bυrri Im ρunon Shumë, Ai Nuk Di Të B. ëjë… ”, G rυαja E M. αrtυar Gjen Dαs hnοr Dhe…

Bëra s.e.ks si e ç.mendur kur isha me pushime, por jo me burrin tim. Megjithatë u ndieva aq mirë sa nuk ndihem fare f ajtore për atë që kam bërë.

Nuk kam pasur marrëdhënie s e ksuale në martesën time prej dy vjetësh dhe ndienja e dashurisë thuajse është sh uar.


Jam e martuar prej 15 vitesh dhe kam 2 vajza binjake 11-vjeçare. Unë jam 40, burri im është 43 vjeç.

Kam humbur interesin për s e ks pas lindjes së vajzave, por tani kam arritur një kohë në jetën time kur kam më shumë besim dhe ndihem më mirrë fizikisht.

U përpoqa t’i tregoja bashkëshortit tim që ndihem e humbur dhe e t rishtuar, sepse nuk ka dashuri mes nesh.

Ai ra dakort se duhet të përpiqet më shumë, por tha se s e ksi nuk është i rëndësishëm për të.

Më pëlqen jeta që ai siguron për ne. Ai ka një punë të mirë, kemi një shtëpi të bukur dhe shpesh bëjmë pushime jashtë vendit. Më pëlqen shoqëria e tij, por nuk dua të kem një martesë ku nuk bëhet s eks.

Unë shkova në I biza me motrën time për disa ditë vjeshtën e kaluar.Natën e fundit një djalë nisi të fliste me mua. Ai është 37 vjeç.

Që nga ajo kohë kemi filluar të shkruajmë. Unë i kam thënë se jam i martuar, por ai tha se nuk dëshiron që unë ta lë burrin tim. Kisha prenotuar për të shkuar përsëri në I biza për Pashkë me motrën time, por ajo nuk erdhi se ishte e sëmurë dhe kështu që shkova vetë.

U takova me atë dhe gjithë ditët që qëndrova në hotel, ishin fantastike. S eksi me të ishte i shkëlqyer dhe më bëri të kuptoj se sa e rëndësishme është kjo pjesë për mua.

Burri im punon shumë, por problemi i vërtetë është që ai nuk ndan dot punën nga familja dhe shpesh flet me mua sikur unë jam një prej punonjësve të tij. Unë dua t’i kthej gjërat në rrugën e drejtë me të, por ai duket i kënaqur me gjërat ashtu siç janë.