Bυrri kët hehet në shtëρi më herët se zαkoηisht, g jen grυan me…

Një burrë është rr ëz uar nga një ndërtesë e lartë pasi u përpoq të la rg ohej pa u zbu luar nga shtëpia e të dashurës së tij që ishte e martuar.

Në një video, që thuhet të jetë filmuar më në qytetin Maoming në Kinë.

Duket një burrë i cili është i veshur vetëm me një bluze dhe të mbathura.

Ndërsa përpiqet të zbresë një ndërtesë të lartë pa asnjë mjet si gu rie. 

Sipas ‘thash ethe m eve’ që qarkullojnë në rrjet, burri në video është kap ur ‘m at’ nga familja e të dashurës së tij të martuar pasi u kthyen në shtëpi në mënyrë të papritur.

Ende nuk dihet sesi ai arriti të kalonte nga dritaret tek pjesa ku shfaqet duke qëndruar në videon e filmuar nga një ndërtesë aty pranë.

Më tej shihet që ai qëndron i mbajtur në mënyrë të rr e zi k sh me ndërsa bën edhe një telefonatë e me r g je nt e.