Bυrri nga Shqipëria rrεh grυan se nuk ρranonte …ks nga m brαρa, Grυαja: Ja çmë b.ëri…

Një burrë i moshës 36 vjeç u de.noncua nga bashkëshortja për dh.u.në në familje, një dh.u.në e cila ka sh.p.ër.th.yer pas kërkesës së tij për të kryer mar.rëdh.ënie s.e.ks.uale.

Shtetasi me inicialet R. S sipas një burimi policor të gazetës “Si” përfundoi në komisariatin numër katër pasi e shoqja, një 28-vjeçare këmbëngul se u rr..h dhe u dh.u.nua f.izikisht nga partneri.

Çifti u martua katër vite më parë – bën me dije policia – përmes shkuesisë dhe nuk kanë pasur ndonjëherë ko.nf.likte të rënda gjatë martesës.

Mosmarrë.veshjet siç kuptohet nga de.noncimi i 28-vjeçares, kanë nisur pas kërkesave të herëpashershme të të shoqit për të kryer marrëdh.ënie s.e.ksuale an.a.le. “Bëmë fjalë atë natë për një arsye komplet idi.ote, pasi ai donte të kryente marrëd.hë.nie në një formë tjetër, an.ale.

Nuk pranova të kryej marrëdh.ënie në atë formë dhe më pas ai filloi të më sh.a.jë nga familja, nga nëna, babai, vëllai. Pas kësaj im shoq më g.od.iti me gr.ushte duke më thënë fjalë të p.ista që nuk i them dot para jush”, thekson në polici e reja nga kryeqyteti. Policia shton për gazetën “Si” se dëshmitare gjatë dh.u.nës fizike ka qenë edhe vajza e çiftit e moshës dy vjeç.

“Ky debat për të kryer marrëdh.ënie në një formë tjetër është nde.zur dhe një herë tjetër, aq shumë sa në atë rast kur sërish nuk pranova të kryerja ma.rrëdh.ënie siç kërkonte, më k.ë.rc.ënoi duke më thënë merr rrobat dhe ik nga shtëpia ec ku të duash më tha”.

Policia e komisariatit numër katër tregon se gruaja e ndodhur në këto kushte, para dy kërkesave të partnerit dhe rr.ah.jeve të tij për këtë shkak ka njoftuar prindërit e saj por pa u thënë plotësisht se nga buronte dh.u.na. “Prindërit më kërkuan të shkoja në polici ndaj dhe u paraqita këtu”, thotë gruaja. Policia ka firmosur shkresën për ekspertim fizik të den.oncueses për ta plotësuar dosjen me prova e për të vërtetuar se ka shenja të dh.u.nës fizike.

“Sidoqoftë ne dy.s.hojmë se gruaja është më tepër e d.hu.nuar psikol.ogjikisht se sa fizi.kisht, duke qenë se ajo kër.c.ë.nohet vazhdimisht se duhet të kthehet tek prindërit në rast se nuk i plotëson dëshirat partnerit”, komentoi një agjent i policisë. Policia shton zyrtarisht se thirri në komisariat edhe shtetasin R. S, nga Tirana, i punësuar në një biznes privat.

Por ai ka kundërshtuar me for.cë detajet e in.ti.mitetit me bashkëshorten duke këmbëngulur se asnjëherë nuk ka kërkuar mar.rëdhë.nie ndryshe. “Jemi grindur për gjëra të vogla, siç mund të keni k.onf.likte edhe ju në familjet tuaja. Ime shoqe më njoftoi se e kishte ndarë mendjen dhe se për ditëlindjen do ikte tek e ëma.

Natyrisht që u shqetësova pasi vendimet duhet t’i marrim së bashku, aq më tepër që ditëlindjen duhet ta festonim së bashku. Nuk e kam go.d.itur asnjëherë gruan, kam ko.nfl.ikte si çdo çift, por prej disa muajsh vërej një përçarje me bashkëshorten,

pasi ajo vepron si i thotë koka dhe pa më pyetur”, ka thënë burri. Policia njofton se pavarësisht këtij pretendimi, bazuar në den.on.cimin e gruas, ka nisur hetimet ndaj bashkëshortit për dh.u.në në familje.