Befαson Enkel Demi: Për fαt të kεq, grυaja ime…

Mund të mendoni se kjo është e vertët? Moderatori prej vitesh në ekranet shqiptare,

Enkel Demi sic dihet është i martuar me ish-deputeten e PD-së, Mesila Dodën, me të cilën ka dy fëmijë.

Ditët e fundit ai ka bërë një deklaratë aspak të besueshme.

Ai ka treguar se nuk është edhe aq e vërtetë ideja që është krijuar se të gjithë politikanët janë të pasur, madje ai ka në krah politikanen më të varfër.

“E kemi menduar, por ne gatuajmë për pasion dhe është një biznes i vështirë. Po të hapësh listën time të kredisë do ta kuptosh se sa lekë kemi.

Unë për fat të keq, nga të gjitha politikanet, kam politikanen më të varfër”, -tha ai duke qeshur. Këtë deklaratë ai e bëri i ftuar në emisonin “Thumb”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *