Çί fti e b. ën ραra derës së shtëρisë në Kamzë…(VIDEO)

Një video ska ndaloze e nje skene vertet te tur pshme qe ka ndo dhur sot paradite rreth orës 11,50

në Bathore të Kamzës po qarkullon ne mediat online.Një banor i zonës ka arritur të filmojë

në mënyrë mjaft të qartë një çift që po kry ente mar rëdhënie se ksuale në mes të ditës përpara derës së komshiut të tij.

Ske na është kapur edhe nga kamerat e sigurisë, por edhe nga vetë qytetari i cili ka mbetur pa fjalë.

Ai shprehet i sho kuar pasi në atë rrugë dhe në atë orë kalojnë mjaft njerëz dhe sidomos fëmijë që shkojnë apo kthehen nga shkolla.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *