Çfarë po u jaρim f ëmijë? BΙegtori shqiptar: Unë u q* nënën dhe s’i υshqej fëmijët me atë m ίsh, ata i fυsin…!!!

Ushqimet në Shqipëri nuk janë të kontrolluara dhe me thuajse çdo produkt luhet me jetën e qytetarëve.

Një blegtor ka bërë pohuar një fakt të fr iksh ëm, i cili dëshmon se bagëtitë shqiptare nuk ushqehen aspak shëndetshëm, por që gjithsesi mishi i tyre u shitet shqiptarëve për konsum.

Blegtori shprehet:Viçave u inje ktohet një lloj hormoni që i fryn. Unë i q… nënën, jo të ha me fëmijët nga ai mish i tyre.

Më mirë hamë bukë e kripë.”Dëshmia e blegtorit nga një fshat shqiptar, i cili pa e ditur se filmohej ka rrëfyer faktet e friks hme:

Blegtori: Po e di ca do të thotë hor mon apo jo?Gazetarja: Po për viçin i përdorin apo jo?

Blegtori: I përdorin posi jo bëhet viçi naaa, kur ta th errësh është tërë shkumbë brenda.

Në një dasmë u shtruan të tërë në spi tal vetëm nga vici me mish me hormone.