Çifti Rama takohet me mbretin Felipe të Spanjës, sρikeri i TV nuk i njeh: Më υjen keq, nuk e di kυsh janë

Kryeministri Edi Rama dhe bashkëshortja e tij Linda, ndodhen në Spanjë në një ceremoni zyrtare të organizuar nga Mbreti Felipe.

Siç shihet dhe nga pamjet, ata kanë pozuar krah çiftit mbretëror dhe janë larguar për t’ju lënë vendin liderëve të tjerë.

Mbreti Felipe ka rezervuar një pritje për të gjithë kryeministrat, ndërsa ceremonia është transmetuar direkt nga televizionet spanjolle.

Spikeri i njërit prej tyre nuk ka njohur çiftin kryeministror të Shqipërisë. “Më vjen keq po nuk e di kush janë personat”, thotë ai gjatë transmetimit.