Çmeηdet“ Gazetari Shqiptar, Ja çka thotë ai për grυan e Elvis Naçit

Nga Bledi Mane: Ke t emperaturë, ke dhi mbje fyti dhe gj oksi? Të ka ikur ndjesia e nuhajtjes apo shijes?

Prit rradhën për t amponin e korones dhe këshillohu më pas me m jekun e lagjes.

Do mundohemi tu kontaktojmë nëse símptomat tuaja a gravojnë ndërkohë na falni se jemi në B llok,

jemi te Klinika e shtrenjtë “Vip Line Albania” dhe po kujdesemi për Fatmën, gruan e bamirësit Elvis Naçi.

Çdo javë Fatma t rajton veten me Botoksin e Plotë për rrudhat e fytyrës me një çmim símbolik 200 euro.

Vazhdon me maskën Mikrodermoabrazion me Prerje Diamanti 70 euro/20 minuta. as për depílimin me lazer në gjithë trupin me një çmim modest prej 1800 eurosh,

tretjen e dhjamrave të tepërt në bark, trajtim períodík celulitesh… Ke t emperaturë, ke d himbje fyti dhe gj oksi?