ÇMEΝDURl në autostrαdë, ja çfarë bëri 50 vjeçαri shqiptαr (VIDEO)

Bëhet lajm në mediat italiane një shqiptar 50-vjeçar, pas çm en dur isë që ka bërë në autostradë.

Ngjarja ka ndodhur në Genova dhe video ka bere xhiron e mediave italiane.


Shqiptari ishte ne timonin e makines kur kuptoi se ishte ne rrugen e g ab u ar, por ne tentative per t’u kthyer ben ga fen e madhe qe mund t’i kishte kush tuar edhe jeten.

Futet ne korsine e g ab uar duke ecur ne kah te kun dert te makinave. Ne fund, po lic ia e ka nda luar duke i b llok ua r edhe patenten edhe automjetin.

SHIKO VIDEON KËTU

https://youtube.com/watch?v=LDnPmIxfiFA%3Ffeature%3Doembed

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *