February 25, 2024
Lajme

DαIin ραmjet (video): Ja Se Si u krγe grαbitja e 1 MiΙion eurove në shtëpinë e biznesmeηit grek

Një biznesmen grek ka rënë pre e mas.kave mbrëmjen e djeshme në Selanik, duke i vje.dhur 1 milionë euro.

Së fundmi janë publikuar edhe pamjet e grabitijes. Autorët kanë hyrë në shtëpinë e biznesmenit të mas.kuar nga koka deri tek këmbët.

Ata i morën paratë e biznesmenit pas një vj.edhje tjetër që kishin kryer aty pranë.

Mësohet se pronari i shtëpisë, i cili kishte shkuar me familjen e tij për pushime, u njoftua nga kompania që kishte marrë përsipër ruajtjen e banesës.

Sipas vlerësimeve të Policise, e gjithë vjedhja zgjati në një kohë të shkurtër dhe lëvizjet e autorëve tregojnë se ata kishin planifikuar më parë edhe detajin më të vogël.

Bëhet me dije se oficerët e sigurisë do të marrin dëshmi nga biznesmeni, por edhe njerëz bvrenda rrethit të ngushtë miqësor.

https://player.boostplatforms.com/video?id=1599224063439

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *