D ehet nυsja në Korçë , ja çfαrë i bën bυrrit ..!!

Ajo që supo zohej të ishte dita më e bukur e jetës së tyre,

nuk ka shkuar ashtu siç mendohej për një ç ift në Korçë dhe fa jin për këtë duket se e ka pasur nusja.

Siç ka shpj.eguar korre.spo.ndetja e Korçës në emisionin ‘Aldo Morning Show’,

nusja 21 vjeça re është de hur aq shumë, saqë ka kafs.huar në vesh bashkëshortin e saj.

Dhe jo një kaf.shim i vogël, por mjaftueshëm i fortë sa për t’i shk.aktuar atij gja kder.dhje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *