D jαΙi i dërgon foto g. rυas, por feΙΙiqet nga detaji ne foto dhe zbυΙon ραdαshje t rαdhtίηë (Foto)

Nga kjo foto u zbulua tr.adhtia. Një grua thotë se kuptoi tra.dhtinë e burrit të saj pasi ai vetë i dërgoi këtë foto nga një dhomë hoteli ku po qëndronte.

Burri i dërgoi foto gruas së tij nga tualeti i suitës, raporton Mirror, por u deshën vetëm pak sekonda që ajo të zbulonte se bashkëshorti nuk ishte vetëm në dhomë.

Këtë foto ajo e postoi në rrjetet sociale. “Burri im më dërgoi disa foto duke u përpjekur që të dukej bukur në siutën e hotelit të kazinosë, por unë vura re disa gjëra të çuditshme.

Tani ai është beqar. A mund ta merrni me mend se çfarë është”, ka pyetur ajo duke sfiduar këdo që të zbulojë se çfarë nuk ishte në rregull me këtë foto.

Aty shihet një piaster që përdoret nga femrat për të rregulluar flokët.

Aq më tepër kur ky objekt nuk ofrohet as nga hoteli, gruaja nënkuptoi se burri i saj kishte shkuar i shoqëruar në dhomë.