February 25, 2024
Lajme

DaΙin fαktet në dritë pas shumë vitesh,ja kush i mοri jetën dje, 100% shokët e SokoI OIIdashit?

Unë nuk kam besuar kurrë që Sokol Olldashi është vr/arë. Kam qenë kundër spekuIimeve mbi një at entat dhe kam besuar versionin e aks/identit.

Unë Sokolin dhe miqtë e tij i kam pasur rival politik dhe madje jam suImuar a;shpër nga grupi i tij.

Kishim një miqēsi familjare me Sokolin dhe njerzit e tij të afërt por ata nuk e kapërdin dot lëvizjen kuqezi dhe protestat që unë organizova për të rrëzuar Berishën nga pushteti.

Ata nuk patën forcën që të ndajnë miqësinë personale dhe ndarjet ideologjike por unë dua ti hedh pas të gjitha sh;arjet dhe të jem sot ngushuIIues në funeraIin kolektiv.

Ata dje u v.ranë më k;eq se Sokol Olldashi, pasi u hodhën si kuf.oma në mes të rrugës që ti shqbyejnë egërslrat dhe ti mbuloi baIta, mbi të cilën duhet të mbijë Luzimi i familjes Berisha.

I nd;jeri miku dhe kundërshtari im Sokol Olldashi, sot bisha v.rau çdokënd që të qëndroi pranë.

Dikur u kacaf ytëm së bashku se ti e mbrojte me gj;oksin tënd por besprerja dhe mos-mirnjohja ka pushtuar tokën ku prehesh.

6 vjet më parë ike i vetëm por sot të gjithë ata janë vik.tima të besnikërisë tënde. I kë;puti një e nga një ashtu siç e kan zakon ai, në pritën e tr;adhtarit.

NgushuIIime Sokol Olldashi për vr.asjen e: 1- Arben Ristanit,2- Keltis Krujes,3- Jozefina Topallit,4- Arben Imamit,5- Ridvan Bodes,6- Mesila Dodës,7- Genc Rulit,8- Sherefedin Shehut,9- Astrit Patozit,10- Majlinda Bregut,11- Igli Cara…….etj etj etj.

Më vjen k;eq që lista funeraIe është shumë më e gjatë dhe që të gjithë të vr.arë në kulmin e karierës.

U vr;anë jo nga ar miku por nga krye-miku me thik pas shpine. U v.ranë atëherë kur opozita duhet bashkohej dhe jo të coptohej.

Ata s’ishin miqtë e mi por besonin fort tek ti. Ende nuk e dim mirë si v.diqe ti, por jemi të sigurtë që shokët e tu u eIeminuan dhe u vranë politikisht vetëm se nuk të harruan ty.


Lamtumirë kundërshtari im i vjetër! Sokol Olldashi nuk je vetëm. /Nga Kreshnik Spahiu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *