Del nga bυrgu i dënυari për eκzekυtimin e Azem Hajdarit, Ja gjendja dhe arsyeja…

Për shkak të gjendjes shëndetësore, Jaho Mulosmani, i njohur gjithashtu edhe si Jaho Salihi ka dalë nga b rgu!

I dën/uari me b rg përj/etë për ekz/kekutimin e deputetit të Partisë Demokratike, Azem Hajdari, është sjellë në Qendrës Spitalore Universitare “Nënë Teresa” për të bërë një skaner. 

Gj/endja e tij shëndetësore është rë/nduar në b rg dhe është nxjerrë nga inst/itucioni ku po kryen dën/imin për trajtim më të specializuar në QSUT,

por nuk dihet ende se nga çfarë vu/an ish-zyrtari i Policisë së Shtetit.

Për ekz/ektuimin e liderit historik të PD-së është dënuar me b rgim të përj/etshëm vetëm Jaho Mulosmani, ndërsa vëllezërit Izet dhe Ismet Haxhia,

përkatësisht me 25 dhe 20 vite he/qje lirie. Implikimi i tij ishte vetëm udhëtimi në një prej mjeteve me Fatmir Haklajn, nga Tropoja në Tiranë.

Ndërkohë, për Izet Haxhinë, në vendimin final të gjykatës thuhej se ai është personi që nxori në pritë Azem Hajdarin.

Ai i është dorëzuar autoriteteve pas shumë viteve në arr ti dhe është në pritje të rigj/ykimit.

Vetë Mulosmani nuk e ka pranuar kurrë implikimin në ekz/ektumin e deputetit,

duke rrëf/yer se ai ka qenë vetëm shoferi i mjetit dhe se ishte vetëm Fatmir Haklaj, ai që që/lloi mbi Hajdarin, duke e lënë në vend.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *