Denόncimi i mësueses/ Po tentojnë të na mbαjnë në pυnë më 7 korrik

Deputeti demokrat Luçiano Boçi ka publikuar mesazhin e një mësuese nga qyteti i Fierit e cila shprehet se po tentojnë t’i mbajnë në punë në datë 7 Korrik në mënyrë që të mos marrin pjesë në protestë.

Boçi thekson se Rama e di mirë se çfarë domethënë protesta e 7 Korrikut pasi tmerri dhe paniku i saj janë të prekshëm.

Ai shton se joshja ndaj qytetarëve nuk mjafton dhe për penguar pjesëmarrjen e tyre në protestë tashmë ka nisur me bllokime dhe kërcënime.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *