DjαΙi habit me historinë: G. rυαja ime ka ραsur mbi 100 d as.hηorë, por më shqetëson fαkti që…

“Unë kam qenë amator në shtrat dhe kam qenë me pak gra,ndërsa e dashura ime ka bërë namin,dhe më ka thënë se ka fjetur me më shumë se 100 burra.

Por unë u tr.ondita më shumë për faktin që ma pranoi kaq hapur. 

Unë jam 34 dhe ajo është 32.Ajo është mësuese e gjuhës dhe ka bërë se.ks me nxënësit e saj.

Kjo më shqetëson duke qenë se ajo ka një marrëdhënie profesionale me ta.

Ne kemi qenë së bashku për dy vjet por ajo e ka pranuar që flirton dhe po afrohet me burra të martuar gjatë kësaj kohe,

duke shkëmbyer tekste s.eksi dhe duke i lejuar ata ta prekin.Madje me njërin prej tyre edhe fjeti. A mund të vazhdoj me të apo të heq dorë?

Përgjigjja e psikologes Deidre: Nëse sjellja e saj ju bën të palumtur duhet të jeni të sinqertë me veten dhe të largoheni.

Mos u mërzisni më tepër seç duhet,jepini fund kësaj lidhjeje.Foto: