Do qαni! 25-vjeçarja hυmb jetën, babai i ndërton υαrrin më të çυditshëm që mund të keni parë

Fotografitë e va.rrit të një vajze të re në Rusi, bërë lajm në media të ndryshme dhe në rrjetet sociale.

Vizitorët e va.rre.zave në Ufa të Rusisë u h.abitën kur panë se një gur va.rri ishte në formë i-Phone.

Telefoni prej guri bazalti është i realizuar me detaje, ka edhe logon e Apple në pjesën e pasme e madje edhe një QR-Code.

Guri i va.rrit u ndërtua nga babai, i cili e vu.ajti shumë humbjen e vajzës 25-vjeçare.

Ajo vd.iq në vitin 2016 nga shkaqe ende të paqarta.

Gjithashtu nuk dihet arsyeja se përse gurin e va.rrit, e ndërtoi në këtë formë.

Prodhuesi i gurit të va.rrit, i cili ka kryer porosinë, thotë se pasi e kanë parë, njerëzit i kanë bërë edhe porosi të tjera.