“Dubai Porta Potty”/ Dëshmia e re trόnditëse: Sheikët detyrojnë υajzat e mitυra të hanë jas htëqitje deυeje për 50 mijë dollarë

“Dubai Porta Potty” ngjalli shumë debate kur u zbulua, duke nxitur dhe teori nga më të ndryshmet.

Një dëshmi e publikuar së fundmi tregon gjithashtu se vajzat detyrohen po ashtu nga sheikët të hanë jashtëqitje devesh, kundrejt 50 mijë dollarëve.

Një vajzë që pretendon se ka qenë dëshmitare okulare kur gjithçka ndodhi ka treguar se një grup vajzash, mes tyre dhe të mitura, u dërguan në një dhomë ku nuk kishte asgjë tjetër përveç se kova me jashtëqitje devesh dhe lodra seksi.

Më pas në dhomë hynë disa burra, të cilët u kërkuan vajzave të zhvisheshin. Ata filluan t’i ushqenin vajzat me përmbajtjen nga kova, e poashtu i detyruan ato të shtriheshin në tokë he të lëpinin dyshemenë.

Dëshmitarja tregon se në fund se vajzat morën paratë, por nga ana tjetër iu desh t’i nënshtroheshin terapisë, pasi nuk mund të hanin më asnjë ushqim sepse çdo gjë u shkaktonte të vjella.