E b. ëja me kοms hίjen, ρor ajo që n. dόdh dίtën tjetër është e ρabεsυeshme

Një histori e çm.endur na vjen sërish nga gazeta e njohur britanike The Sun. Një djalë është në dilemë të vërtetë.

Vajza që dua më thotë se jam pikërisht ai që ajo dëshiron tek një partner dhe kemi se.ks të mahnitshëm. 


Por të nesërmen në mëngjes duket sikur asgjë nuk ka ndodhur.Ishim në adoleshencën e hershme kur familja e saj u zhvendos pranë tonës.

Unë shikoja nga dritarja lart në verë, me shpresën se do të kapja një shikim të saj.Unë isha shumë i emocionuar kur përfundimisht u miqësuam.Unë jam 21 vjeçe dhe ajo është 20 vjeç.

Kemi shokë të ndryshëm me të cilët dalim jashtë natën e së Premtes por ne kemi marrë një model të kalimit të netëve të shtunën së bashku.

Prindërit e mi janë ndarë dhe nuk jetoj me mamanë, ndërsa babai im është zakonisht jashtë natën e së shtunës. Kështu që ne e kemi shtëpinë vetëm.

Ndonjëherë marrim pije, ushqim dhe ndonjëherë gatuajmë, shikojmë ndonjë film ose diçka dhe shkojmë në shtrat – ashtu si një çift i vërtetë – ku kemi se.ks të nxehtë.

Është e shkëlqyeshme, por në mëngjes ajo nuk është më – duke lënë një shënim thotë se ka shkuar në palestër ose diçka të ngjashme – sikur të jemi thjesht shokë.

Unë me të vërtetë e vlerësoj miqësinë e saj dhe do të urr.eja ta humbja. Por ajo që dua me të vërtetë është që ajo të jetë e dashura ime e përhershme. Por shqetësohem që nëse flas dhe i them të gjitha këto, ajo do të tm.errohet dhe do të largohet nga unë. Përgjigja e psikologes:

Ajo mund të mendojë njësoj për ty, ose të shqetësohet se e sheh si thjesht “mike me përfitime”. Thuajini asaj që të kënaqeni kështu natën e shtunë së bashku dhe se dëshironi ta shihni edhe atë gjatë javës.

Sugjeroni të shikoni një film ose të kapni një grup – por mos e ndiqni atë duke pritur se.ks. Ajo mund të duhet të dijë se sa e vlerësoni atë në shtrat, si dhe jasht tij. Nëse kjo shkon mirë, ju mund t’i tregoni asaj sa do të thotë ajo për ju dhe sa e mrekullueshme e bën jetën tuaj vetëm duke qenë me ju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *