“E b.ëmë që n αtën e ραrë, por më b.έri atë që s’më shkοi kυrrë në meηdje…”

Një djalë i ka rrë fyer psikologes së ‘The Sun’ hallin e madh që e shqe tëson.

Pas një lidhjeje të shkurtër me kolegen e punës disa vite më të vogël, ajo e bra ktis krejt papritur.E dashur psikologe Deidre, unë kam nevojë për një këshillë. 

Para një muaji u lidha me një kolegen time e cila kishte ardhur për pr aktikë.

Unë jam 26 vjeç ndërsa ajo vetëm 17.Që në fillim që erdhi më pëlqeu shumë dhe e ftova për të ngrenë diçka.

Atë natë ndo dhi fi ks ashtu siç unë doja… pasi hëngrëm përfunduam duke bërë se ks në shtëpinë time.

Por pas një muaji ajo krejt papritur më la. Nuk më përgjigjet më në telefon, nuk më hap më mesazhet dhe në zyrë më flet shumë fto htë.

Unë jam i dashuruar pas saj dhe nuk e di se si duhet të sillem për ta fituar pas.

Edhe lidhja ime e mëparshme përfundoi në të njëjtën mënyrë, dhe kjo më bën shumë pës imit.

Përgjigjja e psikologes: Ndoshta ti ushtron shumë pre sion që në fillim.

Herën tjetër kur të njohësh dikë, ten to ta njohësh si njeri dhe jepi kohë të të njohë edhe ajo ty.

Mos shko dir ekt tek se ksi sepse kështu humb thelbin… marrëd hënien!”.