E frίkshme/ Ραnik në Botërorin e Notit, garuesja hυmbet ndjenjat, trajnerja bëhet “heroinë”

Provat artistike në Kampionatin Botëror të Notit që po zhvillohet në Budapest nuk kanë shkuar siç duhet.

Anita Alvares humbi ndjenjat gjatë përformancës së saj, duke shkaktuar një panik të madh.

Për t’i ardhur në ndihmë Alvares ka menduar trajnerja e saj, e cila në bashkëpunim me një individ tjetër, u hodh në pishinë për ta shpëtuar atë.

Të gjitha mediet kanë bërë publik rastin, sakaq thuhet se arsyeja kishte të bënte me lodhjen dhe stresin.