E FUNDIT: Blendi Fevziut i del skαηdali më i madh ku ka qenë i përfshίrë

Ai është një gur i rëndë i medias shqiptare. Pasi Blendi Fevziu është ndër gazetarët më të vjetër dhe më të suksesshëm në këtë profesion.

Fevziu është mjaft i komentuar, si për emisionin e tij “Opinion”, ashtu edhe për jetën personale. Së fundmi në një intervistë për revistën Class, Fevziu ka treguar disa të pathëna.


I pyetur se cili është sk.andali më i madh që ka ndodhur në emisionin e tij, ai është përgjigjur:

O ka pasur shumë. Por më i keqi është ai që më ka pasur mua si protagonist, jo ndonjë të ftuar.

Sherri i Majit 2013 me Artan Lamen, kur unë i bërtisja “Pusho”. Kështu që s’ka nevojë të ngarkoj me përgjegjësi të ftuarit. E marrë vetë këtë përgjegjësi.