E FUNDIT: Momenti kur υdεs Rrahman Morina, pαmje që nuk janë transmetuar kurrë më parë (VIDEO)

Rraman Morina ishte figura më kontraverse në fund të viteve të 80-ta dhe në fillim të viteve të 90-ta.

Para disa muajve është transmetuar një video e paparë më herët ku shihet Rrahman Morina, që rrëshqet nga karriga e tij dhe bie poshtë. 


Morina ka filluar karrierën e tij si polic në Ministrinë e Punëve të Brendshme të Jugosllavisë,

dhe pastaj si përfaqësues i Lidhjes Komuniste të Kosovës.

Ai ka vde/kur në vitin 1990, në moshën 47 vjeçare, në Prishtinë, gjatë mbledhjes së Partisë Socialiste.

Morina ka qenë i martuar me Bratislava “Buba” Morina, avokate serbe, ministre e qeverisë dhe përfaqësuese e refugjatëve nga Serbia. 

SHIKO VIDEON