E fundit/ S’e lejoi të fυste miq në dhomë! Pushuesi rreh ρronarin e hotelit, i thγen brinjët dhe …

Një emigrant shqiptar që kishte zgjedhur vendlindjen për të kaluar pushimet e kësaj vere ka dhunuar pronarin e hotelit ku është akomoduar.

Ngjarja është denoncuar nga një dëshmitar i dhunës që ka lënë 70-vjeçarin me brinjë të thyera e me çarje në trup.

Emigrati shqiptar nga Gjermania kishte rezervuar një dhomë për dy persona në hotelin e 70-vjeçarit.

Ditë ne fundit ai kishte dashur të fuste në dhomë edhe dy persona të tjerë, pork jo gjë është kundërshtuar nga pronari i hotelit.

Ky i fundit i ka shpjeguar se pagesa ishte bërë për dy persona dhe jo oër katër e për pasojë ai nuk mund të mbante njerëz të tjerë në dhomë.

Pas konfliktit, pushuesi ka kërkuar që të marrë mbraposht paratë e të gjitha ditëve që kishte qëndruar në hotel.

Por pronari nuk ka pranuar t’ia japë. Për pasojë, emigrant e ka dhunuar 70-vjeçarin, i cili aktualisht ndohet në spital.

Nuk dihet nëse është marrë ndonjë masë ndaj pushuesit që përveç dhunës, ka shkatërruar edhe dhomën e hotelit ku kishte qëndruar.