E FUNDIT: Vαj zat në Shqiρëri ta jαρin p… për një çantë…!!!

Ditën e sotme pedagogia Iris Luarasi ka bërë një deklaratë shumë të fortë në lidhje me vajzat shqiptare.

Ajo u shpreh se në vendin tonë ka vajza të reja, studente dhe më të reja, të cilat sh esin trupin e tyre për një çantë dhe kjo sipas saj ndodh në fshatrat dhe qytetet e Shqipërisë.

Madje ajo shkoi më tej duke thënë se ka edhe nivel es ko rtash.

Luarasi tha: Të gjithë jemi dëshmitarë që ndodh në të gjithë Shqipërinë, me studente dhe goca të shkollës së mesme. Në fshatra, në qytete.

Është shumë e keqe kur shikon vajza të reja kur e japin për një çantë.

Ka edhe nivele eks ko rtash. Është çështje e pri/mitivizmit të burrave.

Kjo është ajo që them, që më mirë legalizoje dhe ai shkon në shtëpi pu/blike.