E kυjtoni Didin e telenoυelës së parë shqiptare ”Njerëz dhe Fate” do hαbiteni se ku jeton ajo sot..!

“Njerëz dhe Fate” ishte telenovela më e suksesshme shqiptare, e cila u luajt nga aktorë të mëdhenj.

Veç mesazhit të fort që përcillte dhe problematikës aktuale që trajtonte për atë kohë, seriali ishte tepër origjinal për jetesën në Tiranë.

Të gjithë aktorët do të donim sot ti rishihnim, por që e dimë se kjo s’mund të ndodh. Didi, ishte ndër personazhet që ka mbetur në mendjen e publikut, edhe pse ishte në një rol

negativ, më pas u bë shoqja e Florit, të cilin e përfshiu po ashtu në një “rrugë të keqe” trafikim te drogës dhe prositucion.

Po kush është Didi për ata që nuk e njohin? Emri saj i vërtetë është Arta Muçaj, aktorja kosovare ka luajtur një sërë serialesh e filmash por, Arta Muçaj u bë e njohur në Shqipëri nëpërmjet rolit të “Didit” në këtë telenovelë.

Në vitet 2000 veç rolit në serial ajo u përfol edhe për historinë e dashurisë me rrokerin e famshëm,

Bojken Lako, që përfundoi pa shkak dhe nuk u bë asnjëherë publike ose ishte një thashethem i mediave.

Arta jeton tashmë në Australi, ku dhe vijon karrierën si aktore atje.Ajo sot është po aq simpatike sa atëherë, edhe pse kanë kaluar rreth 15 vite “Didi” nuk ka ndryshuar, por duket tepër në formë.