E keni ditυr gαbim, ….ksi më i mirë b.έhet në këtë mοshë…!!!

Logjika mund t’ju bëjë të mendoni se bëhet fjalë për të 20-tat, moshën kur mendohet se mund të keni raportin më të mirë s*ksu.al të jetës tuaj.

Por në fakt, nuk është plotësisht e vërtetë.

Sipas një studimi të ri, femrat do të kenë se.ksin më të mirë të jetës së tyre në moshën 36 vjeç are,

kjo referuar një ankete ku u përfshinë më shumë sesa 2600 femra.

Pjesëmarrësve iu kërkua që të tregonin për eksp.eriencën e tyre sek.suale, sa shumë kënaqësi ndjenin dhe raportin e tyre më të mirë me partnerin/partneren.

Nga anketimet rezultoi se mosha 36 vjeç ishte idealja.