E keni ditur gabim, ja cila është m. οshα në të cilën f emrαt “për υëΙohen për ….ks

Ndoshta pjesa më e madhe do të mendojnë se bëhet fjalë për vajzat e reja, ato që janë rreth 20 vjeç, por jo.

Zbulime të shumta kanë dalë në përfundimin se gratë janë shumë më të interesuara për se ks në të 30-tat dhe 40-tat e tyre.

Edhe pse këto ishin rezultatet, hulumtuesit gjithashtu kanë vënë re se tek femrat e kësaj moshe në krahasim me të kaluarën ka rënë shumë siguria në sht rat.

Si pasojë e fri kës nga men opauza e hershme, gratë bëhen më të fru struara dhe duan më pak s e ks,