E ngαcmoi nga të ρ. αsmet, biznesmeni nuk e ρriste atë që do i b. ënte stυdeηtja…

Video e mëposhtme tregon momentin kur një studente kap për gryke një biznesmen, i cili e kapi nga të pasmet në tren.


Ngjarja ka ndodhur në Sidney.

“Isha në tren dhe ai preku prapanicën time. Mendova se ishte diçka si një qese, por ishte dora e tij “, tha Annie përmes lotëve.

“Ai u largua dhe askush nuk më ndihmoi”, tregon vajza, e cila e ndoqi sulmuesin e saj nga pas.

Ai pretendonte se e kishte kapur dikush tjetër nga të pasmet.


“E pashë atë, ishte djalë tjetër. E pashë atë, ishte një tjetër djalë”, dëgjohet të thotë ai.


“Nuk jam unë, duhet të shkoj”, tha ai.

Por Annie, që e kishte kapur për grykë, i drejtohet: “Ju mendoni se mund të prekni kë të doni”.


Policia australiane tashmë ka nisur një hetim për këtë rast.

Shiko videon mëposhtë:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *