February 25, 2024
Lajme

E rëndë! Βurri nga Durrësi gjendet i coρëtυar në katër ρjesë

Zbulohet misteri i kufomës së gjendur të m asakru ar në copa, të gjetur në një lum të Venetos, në Italinë e Veriut.

Sipas autoriteteve policore të Rovigos, bëhet fjalë për Shefki Kurtin, një pensionist 72-vjeçar me origjinë nga Durrësi, i cili prej vitesh banonte në Badia Polesine, një qytezë me rreth 10 mijë banorë në afërsi të Rovigos.

Detajet e gjetjes së ku fomës janë ma k abre. Sipas mediave italiane që raportojnë ngjarjen, autoritetet u vunë në al arm rastësisht,

kur disa punonjës të specializuar në mbarëvajtjen e lumit Adigetto sinjalizuan një këmbë njeriu që po pengonte sistemin e filtrimit të ujit.

Policia gjeti më pas edhe katër pjesë të tjera, që sipas tyre janë hedhur të paktën 10 ditë më parë në lum.

Nuk dihen ende arsyet e këtij krimi makabër, dhe forcat policore po hetojnë mbi të kaluarën e shqiptarit, që prej kohësh gëzonte pensionin në vendin fqinj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *