E rëndë! Dy të υrarë dhe pesë të ρΙagosur nga suΙmi me αrmë mes dy gruρeve

Dy persona u vranë dhe të paktën pesë të tjerë u plagosën në një të shtëna të dielën në një park në lagjen San Pedro në Los Angeles, thanë zyrtarët.

Hetuesit besojnë se të shtënat filluan si një mosmarrëveshje midis dy palëve në Peck Park, tha kapiteni i Departamentit të Policisë së Los Anxhelosit Kelly Muniz gjatë një konference për shtyp.

“Ne po vazhdojmë të pastrojmë parkun për prova dhe viktima të mundshme,” tha ajo.

Në atë kohë në park po zhvillohej një shfaqje joformale e makinave, thanë autoritetet.

Katër burra dhe tre gra u dërguan në një spital lokal, thanë zyrtarët e zjarrfikësve më herët, dhe dy prej tyre u shpallën të vdekur.

“Ne po hetojmë se mund të ketë më shumë se një gjuajtës,” tha Muniz. Askush nuk ishte në paraburgim që nga mbrëmja e së dielës.