EKSKLUZIVE: Si ρrodhohet paraja, pamje brenda fαbrikës nga ku del një pasυri e tërë

Ndoshta të gjithë e pyesni veten se si prodhohen paratë dhe çfarë specifikisht duhet për t’i prodhuar.

Nëse mendoni se ato prodhohen në banka e keni gabim, ato kanë fabrika të posaçme dhe prodhohen në seri ashtu si çdo gjë tjetër.

Por nëse paratë prodhohen kaq lehtë, atëherë pse ka varfëri?

 SHIKO VIDEON

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *