FΙasin υ αjzαt që fΙenë me ρΙeq/ Dje mtë e rinj s’jαnë gjë, më m irë e b.ën atë ρunë me gjysh

Asnjë nga ne nuk e di sa do të zgjasë një histori dashurie.

Për secilin prej nesh dëshira është e madhe për një dashuri përrallash ku “ata jetojne te lumtur pergjithmonë”.

Ama tashmë dihet se dashuria nuk njeh moshë dhe në fakt fotot që shoqërojnë galerinë e dëshmojnë diçka të tillë.

Këta partne

rë kanë një diferencë të madhe moshe nga njëri-tjetri!

Një rast i tillë është dhe mamaja e yllit brazilian Neymar, Nadine Goncalves, e cila është në një lidhje romantike me një djalë 22-vjeçar.